make-up

În zilele noastre, în  crearea unui look perfect, machiajul a ajuns să fie aproape la fel de important ca și ținutele. De aceea, este esențial să cunoaștem tendințele în materie de make-up, să știm să ne scoatem în evidență atuurile și să ascundem micile imperfecțiuni.

TENDINȚE ÎN MACHIAJ TOAMNĂ-IARNĂ 2016

În acest an tendințele în machiaj sunt contradictorii, deoarece se vor purta stiluri diferite, dar impresionante.

Smokey eyes este un machiaj de efect, care pune în evidență trăsăturile naturale și feminine, avantajând orice femeie, indiferent de culoarea și forma ochilor. Conturarea ochilor cu nuanțe puternice mărește optic ochii și accentuează puternic privirea. Machiajul de tip smokey eyes trebuie să contrasteze cu machiajul buzelor, care trebuie să fie obligatoriu unul natural, în culori deschise.

În opoziție cu acest tip de machiaj, se află tendința buzelor puternic colorate în nuanțe apăsătoare, grele vizual. Gama cromatică gravitează în jurul nuanțelor de bordeaux, prună și negru. Se poate alege un ruj mat sau unul strălucitor.

Nuanțele puternice aplicate pe buze se asociază cu un machiaj simplu al ochilor. Acest tip de machiaj va scoate în evidență forma și trăsăturile feței, printr-o îmbinare bizară de naturalețe cu nuanțe gotice.

Look-ul natural a fost de asemenea unul de inspirație pentru make-up artiștii care au prezentat noile tendințe pentru acestă iarnă. Puțin fond de ten, un mascara aplicat discret și un fard într-o culoare cât mai naturală definesc și formează acest make-up natural care este din ce in ce mai apreciat de femei. Un machiaj schimbă radical aspectul unei femei, într-adevăr, dar naturalețea poate scoate în evidență trăsăturile feminine, atat de venerate de orice femeie.

O altă tendință în machiajul toamnă-iarnă 2015-2016 sunt sprâncenele bine accentuate, groase, dese și pufoase, aranjate și pensate cu grijă. Sprâncenele se pot colora în nuanțe cât mai închise, pentru dublarea efectului.

Genele vor fi foarte bine fardate cu mascara de volum, lungime și grosime, putându-se completa cu extensii de gene.

make-up Overall rating: ☆☆☆☆☆ 0 based on 0 reviews
5 1
Nume
Email
Titlu
Rating
Descriere

Numele tau:

Adresa ta de email:

Numarul tau de telefon:

Definește frumusețea din jurul tău.
Dacă ești interesat de serviciile sau de cursurile noastre, lasă-ne datele tale de contact.