make-up

În zilele noastre, în  crearea unui look perfect, machiajul a ajuns să fie aproape la fel de important ca și ținutele. De aceea, este esențial să cunoaștem tendințele în materie de make-up, să știm să ne scoatem în evidență atuurile și să ascundem micile imperfecțiuni.

TENDINȚE ÎN MACHIAJ 2019

În 2019 tendințele în machiaj vor urma o linie clasică; dispar exagerările în materie de volum, lăsând locul unei tehnici minimaliste, dar de efect. În machiajul anului 2019 se urmărește păstrarea unui echilibru absolut între luminozitate și umbre, între texturi cremoase și prăfoase, între nuanțe calde și nuanțe reci.

În ceea ce privește machiajul ochilor, tendințele se vor îndrepta spre simetrie cromatică. Din punct de vedere cromatic, se vor purta nuanțele pământii, cele primăvăratice, precum și glitter-ul în nuanțe metalice. Pentru linia de tuș se va miza pe clasicul negru, perfect opac, în timp ce genele și sprâncenele vor avea un aspect cât mai natural, fără a se exagera cu genele false.

Machiajul tenului trebuie să fie caracterizat de luminozitate și prospețime; trebuie să fie cât mai natural, fără a se exagera cu conturarea pomeților sau a frunții, ceea ce se va urmări fiind evidențierea trăsăturilor native ale feței. Se vor folosi produse cu tentă sidefată, în defavoarea celor cu finish mat, respectiv fonduri de ten cremoase și lichide, pe bază de apă, pudre prăfoase, cu particule iluminatoare și blush-uri în nuanța piersicii, foarte apropiate de nuanța naturală a pielii.

Machiajul buzelor se va realiza cu rujuri lichide mate. Din punct de vedere cromatic, machiajul buzelor va urma aceeași direcție clasică, cele mai purtate nuanțe fiinde cele naturale, de la nude-maroniu, până la burgund-vișiniu. Nuanțele de roșu foarte intens, roz puternic sau nuanțele reci (negru, albastru) se vor purta doar ocazional. Se va pune un accent deosebit pe tehnica ombre (contur de buze foarte închis, bază de tranziție și un ruj foarte deschis în centrul buzelor), tehnică prin care buzele capătă un volum deosebit și un aspect foarte elegant.

Ca dimensiuni și forme, în 2019 se vor purta machiajele cu forme naturale, în detrimentul celor grafice; dispare tendința de maximizare, păstrându-se dimensiunile naturale, acest lucru fiind foarte vizibil în zona buzelor, unde este obligatoriu să se respecte conturul natural, fără a se da un volum suplimentar.

make-up
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.
Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Numele tau:

Adresa ta de email:

Numarul tau de telefon:

Definește frumusețea din jurul tău.
Dacă ești interesat de serviciile sau de cursurile noastre, lasă-ne datele tale de contact.