Machiaj semipermanent

Oferta lunii septembrie!

Machiaj semipermanent, efectuat de o specialistă cu experiență vastă în domeniu, la cele mai mici prețuri de pe piață! Atât micropigmentarea cât și microblading-ul au retușul inclus în ofertă!

Machiajul semipermanent, micropigmentarea, microblading-ul sau tatuajul cosmetic, au scopul de a corecta, a evidenția și nu în ultimă instanță, de a înfrumuseța fizionomia.

Micropigmentarea este o metodă de colorare a pielii prin tatuare, realizată cu pigmenți naturali, care se introduc în straturile superioare ale epidermei și care rămân în piele o perioadă de timp determinată, această metodă fiind efectuată cu ajutorul unui aparat electric de tatuat.

Microblading-ul este o metodă manuală de reconstrucție a sprâncenelor, pentru realizarea căreia se folosește un instrument asemănător unui pix special, la care se atașează lamele fine, de diferite grosimi. Prin această metodă manuală se pot crea în sprânceană linii extrem de fine, asemenea celor naturale, de cele mai multe ori rezultatul putând fi chiar confundat cu o sprânceană naturală.

Atât micropigmentarea cât și microblading-ul au nevoie de o ședință de retuș, la circa 1 lună după efectuarea procedurii.

Machiajul semipermanent se elimină prin procesul natural de înnoire a pielii,  în decurs de 1 – 3 ani.

Machiaj semipermanent Overall rating: ☆☆☆☆☆ 0 based on 0 reviews
5 1
Nume
Email
Titlu
Rating
Descriere

Numele tau:

Adresa ta de email:

Numarul tau de telefon:

Definește frumusețea din jurul tău.
Dacă ești interesat de serviciile sau de cursurile noastre, lasă-ne datele tale de contact.