Machiaj semipermanent

Machiajul semipermanent, micropigmentarea, microblading-ul sau tatuajul cosmetic, au scopul de a corecta, a evidenția și nu în ultimă instanță, de a înfrumuseța fizionomia.

Micropigmentarea este o metodă de colorare a pielii prin tatuare, realizată cu pigmenți naturali, care se introduc în straturile superioare ale epidermei și care rămân în piele o perioadă de timp determinată, această metodă fiind efectuată cu ajutorul unui aparat electric de tatuat.

Prin micropigmentare se realizează sprâncene cu un aspect natural, cu efect de sprâncene machiate  (care reproduc fardul de sprâncene); se pot executa o diversitate de tehnici de micropigmentare, ca de exemplu: powdering, shadow, ombre, hybrid, fir cu fir, sprâncene cu efect plin, etc.

 

Pentru realizarea sprâncenelor perfecte, care să imite firele naturale de sprânceană, se recomandă, totuși, alegerea variantei de microblading, prin această tehnică realizându-se fire mult mai subțiri, identice ca și curbură, finețe și culoare cu firul natural din sprânceană.

Firele trasate prin micropigmentare nu vor fi atât de curbate ca în cazul microblading-ului și nici nu vor rămâne atât de fine, datorită difuzării în piele a pigmentului, difuzare cauzată de vibrația aparatului.

 

Microblading-ul este o metodă manuală de reconstrucție a sprâncenelor, pentru realizarea căreia se folosește un instrument asemănător unui pix special, la care se atașează lamele fine, de diferite grosimi. Prin această metodă manuală se pot crea în sprânceană linii extrem de fine, asemenea celor naturale, de cele mai multe ori rezultatul putând fi chiar confundat cu o sprânceană naturală.

 

Deoarece aceste proceduri, spre diferență de tatuaj, se realizează în primul strat al pielii, respectiv în epiderm, firele naturale de păr, precum și rădăcinile acestora, nu vor fi în niciun fel afectate.

Atât micropigmentarea cât și microblading-ul au nevoie de o ședință de retuș, la circa 1 lună după efectuarea procedurii.

Machiajul semipermanent se elimină prin procesul natural de înnoire a pielii,  în decurs de 1 – 3 ani.

Machiaj semipermanent
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.
Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Numele tau:

Adresa ta de email:

Numarul tau de telefon:

Definește frumusețea din jurul tău.
Dacă ești interesat de serviciile sau de cursurile noastre, lasă-ne datele tale de contact.