Epilare definitiva cu laser

Avem cele mai bun pret la tratamentele de epilare definitiva!

Puteți alege una din cele trei variante de OFERTE de epilare definitiva pe care vi le-am pregătit:

  1.  Epilare full body – 999 Ron/ședință
  2.  Aveți 15 % reducere la toate pachetele de epilare definitiva, pachete ce conțin un nr. nelimitat de ședințe pe o perioadă de 3 ani de la începerea tratamentului, astfel fiind incluse și ședințe de întreținere pe parcursul acestei perioade!
  3.  3 ședințe + 3 ședințe cadou, pentru orice zonă!

EPILARE DEFINITIVA CU LASER, ACUM ȘI PENTRU PIELEA BRONZATĂ!

Platinum GMT™, laserul cu  diodă produs de compania GMT (companie care produce aparatură medicală), asigură rezultate excelente încă de la prima ședință, pentru orice tip de piele precum și pentru orice tip de păr (începând de la cel deschis la culoare și ajungând până la cel gros și închis la culoare), indiferent de perioada anului.

Laserul Platinum GMT™ reduce permanent părul de pe corp și ajută la îmbunătățirea aspectului pielii, nu doar prin eliminarea părului ci și prin prevenirea și îndepărtarea foliculitei, precum și prin îndepărtarea firelor ce cresc sub piele.

Epilarea cu laser  este, realmente, o procedură de epilare definitiva, spre deosebire de epilarea cu IPL/ SPL, care este doar o epilare de lungă durată (în cazul IPL/ SPL, firele fiind îndepărtate doar temporar).

Epilarea definitiva cu laser nu doare, spre deosebire de epilarea cu IPL/ SPL; unii pacienți sunt atât de relaxați pe parcursul tratamentului, încât uneori ajung să ațipească.

Epilarea definitiva cu laser se poate face în orice perioadă a anului, spre deosebire de epilarea cu IPL/ SPL, care se poate face doar în perioada în care nu ne expunem la soare sau solar.

 

Specialiștii noștri sunt tehnicieni laser acreditați! Programează-te la o consultație gratuită cu unul dintre tehnicienii noștri!

Epilare definitiva cu laser Overall rating: ☆☆☆☆☆ 0 based on 0 reviews
5 1
Nume
Email
Titlu
Rating
Descriere

Numele tau:

Adresa ta de email:

Numarul tau de telefon:

Definește frumusețea din jurul tău.
Dacă ești interesat de serviciile sau de cursurile noastre, lasă-ne datele tale de contact.