Epilare definitivă cu laser

Avem cele mai bun prețuri la tratamentele de epilare definitivă!

Puteți alege una din cele trei variante de OFERTE de epilare definitivă pe care vi le-am pregătit:

  1. Pachet 6 ședințe epilare definitivă cu laser, axilă și inghinal total, la doar 999 lei!
  2. Pachet 6 ședințe epilare definitivă cu laser, full body, la doar 2.999 lei!
  3. La 3 ședințe, orice zonă la alegere, bonus 3 ședințe cadou!

EPILARE DEFINITIVĂ CU LASER MEDICAL, ACUM ȘI PENTRU PIELEA BRONZATĂ!

Lumix Epil Med este un dispozitiv de terapie cu laser pentru aplicații de medicină estetică în clinici, centre medicale, fito-estetice și în dotări adecvate (aparat laser de clasă 4 conform IEC 60825-1), produs de compania medicală Fisioline Italia.

Laserul Lumix Epil Med reduce permanent părul de pe corp și ajută la îmbunătățirea aspectului pielii, nu doar prin eliminarea părului ci și prin prevenirea și îndepărtarea foliculitei, precum și prin îndepărtarea firelor ce cresc sub piele.

Tratamentul cu laserul Lumix Epil Med îndepărtează gradual părul nedorit, fără a afecta structura pielii. Prin presiunea asupra capilarelor, tratamentul forțează evacuarea oxihemoglobinei, facilitând astfel absorbția energiei foto de către melanina conținută în foliculul de păr. Melanina absoarbe energia laserului emisă de dispozitiv, determinând o creștere semnificativă a temperaturii foliculului, ducând la deteriorarea termică și la atrofierea părului.

Epilarea cu laser  este, realmente, o procedură de epilare definitivă, spre deosebire de epilarea cu IPL/ SPL, care este doar o epilare de lungă durată (în cazul IPL/ SPL, firele fiind îndepărtate doar temporar).

Epilarea definitivă cu laser nu doare, spre deosebire de epilarea cu IPL/ SPL; unii pacienți sunt atât de relaxați pe parcursul tratamentului, încât uneori ajung să ațipească.

Epilarea definitivă cu laser se poate face în orice perioadă a anului, spre deosebire de epilarea cu IPL/ SPL, care se poate face doar în perioada în care nu ne expunem la soare sau solar.

Specialiștii noștri sunt tehnicieni laser acreditați, aceștia fiind absolvenți a multiple cursuri de laser efectuate în străinătate (Italia, Spania)!

Programează-te la o consultație gratuită cu unul dintre tehnicienii noștri!

 

Epilare definitivă cu laser Overall rating: ☆☆☆☆☆ 0 based on 0 reviews
5 1
Nume
Email
Titlu
Rating
Descriere

Numele tau:

Adresa ta de email:

Numarul tau de telefon:

Definește frumusețea din jurul tău.
Dacă ești interesat de serviciile sau de cursurile noastre, lasă-ne datele tale de contact.