Cosmetică

În cadrul departamentului de estetică facială, clinica noastră vă oferă cele mai eficiente servicii și tratamente pentru îngrijirea tenului și a pielii. Beneficiați de diagnostic profesional, soluții și tratamente personalizate, cu rezultate vizibile imediat. De asemenea, oferim întreaga gamă de servicii de epilare și pensat, atât pentru femei cât și pentru bărbați.

Ceea ce ne diferențiază, însă, față de celelalte saloane sau clinici de gen, este dotarea cu aparatură de ultimă generație, cu ajutorul cărora se pot realiza cele mai eficiente tratamente de regenerare celulară și refacere facială, precum și modul în care ne dedicăm întreaga știință și dragoste pentru profesia aleasă, pentru a obține cele mai bune rezultate posibile.

 

Printre dotările clinicii noastre, regăsim următoarele servicii și echipamente:

Tratamente cu aparatul RMD – STRUCTURAL REMODELING SYSTEM, produs de divizia medicală S.T. Medic a companiei canadiene Silhouet-Tone. Acest aparat are înglobată tehnologie medicală estetică inovatoare de ultimă generație, fiind cel mai avansat aparat de regenerare celulară de la ora actuală de pe piață, având scopul de a obține îmbunătățirea aspectului pielii prin utilizarea combinată a cinci tehnologii unice și dovedite clinic (ultrasunete, radiofrecvență, mezoterapie, infraroșu, micro-curenți de înaltă frecvență).

Studiile efectuate asupra rezultatelor obținute cu aparatul RMD, sunt extrem de concludente, astfel încat protocoalele standardizate au produs rezultate asupra texturii, porilor și ridurilor pielii tratate, putându-se obține o îmbunătățire a aspectului facial cu până la unsprezece ani (în medie cu până la șapte ani), așa cum au fost efectuate măsurători prin mii de analize ale tenurilor, pe o bază de date de clasă mondială).

 

Tratamente de medicină estetică, efectuate cu laserul medical Lumix Surgery, produs de renumita companie medicală italiană Fisioline: tratamente de rejuvenare facială, de fotobiostimulare, de refacere a țesuturilor, tratament acnee, estompare riduri, tonifiere piele, etc.

 

Tratamentul cu oxigen hiperbaric, cunoscut și sub numele de tratamentul Madonnei, se bazează pe o tehnologie spectaculoasă de transformare a oxigenului din aer (de puritate scăzută, 16-18%), prin intermediul unor filtre speciale, în oxigen de puritate 98%. Putând fi îmbogățit, opțional, cu seruri cu substanțe active, bulele de oxigen hiperbaric sunt difuzate cu o anumită presiune pe piele și împinse în profunzimea dermului. Rezultatele obținute se bazează pe oxigenarea și îmbunătățirea respirației celulare, stimularea circulației sangvine periferice, regenerarea celulară și hidratarea pielii în profunzime, nutriția fiind mărita de 6 ori.

 

Microdermabraziunea este cel mai eficient tratament dermato-cosmetic de curățare și întreținere a pielii, efectuat printr-o exfoliere și îndepărtare a stratului de celule moarte. Se stimulează producția de celule noi, de elastină și colagen. Tenul devine mai luminos,  strălucitor, iar punctele negre, ridurile superficiale și pigmentarea produsă de soare dispar.

Cosmetică
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.
Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Numele tau:

Adresa ta de email:

Numarul tau de telefon:

Definește frumusețea din jurul tău.
Dacă ești interesat de serviciile sau de cursurile noastre, lasă-ne datele tale de contact.