Coafor & frizerie

COAFURI

Experții noștri cunosc cele mai avansate tehnici pentru coafarea părului, folosind doar produse profesionale. Indiferent că aveți părul uscat, ondulat sau subțire, stiliștii noștri vă vor asculta cu atenție și vă vor oferi cele mai bune soluții pentru coafarea acestuia. Ne dorim ca fiecare persoană care ne trece pragul să arate și să se simtă fabulos. Menirea noastră este să creăm, să dezvoltăm și să îmbunătățim aspectul Dvs.

TUNSORI

Specialiștii noștri sunt hairstyliști experimentați, care vă vor recomanda stilul care vi s-ar potrivi cel mai bine, începând cu tunsorile clasice și continuând cu cele mai recente trenduri.

COLOR BAR

Experții noștri lucrează doar cu produse de top; ei vor alege formula potrivită pentru a se potrivi cu culoarea Dvs. naturală sau vă vor crea un nou look. Suntem specialiști în colorarea părului și ne propunem să vă inspirăm, este esențial pentru noi să obținem culoarea potrivită.

TRATAMENTE CAPILARE

Este important de știut că o coafura frumoasă se poate obține doar având un păr și un scalp sănătos.  La nivelul scalpului, problemele cel mai des întâlnite sunt mătreața, seboreea și sensibilitatea crescută, în timp ce, la nivelul firului de păr, problemele sunt subțierea acestuia (păr casant), pierderea vitalității (păr deshidratat) și căderea acestuia. Dacă aceste insuficiențe nu prezintă implicații medicale majore (în cazurile grave fiind indicată consultația medicală de specialitate), ele pot fi înlăturate prin aplicarea regulată a unor tratamente cosmetice.

Pentru ca Dvs. să vă recăpătați sănătatea părului, vă punem la dispoziție soluții profesionale oferite de branduri de top. Parte din tratamente sunt destinate exclusiv aplicării profesionale în cadrul clinicii, iar pentru cele care pot fi continuate și acasă, vă rugăm să aveți în vedere indicațiile stiliștilor noștri.

COAFURI & MAKE-UP PENTRU MIRESE

Îmbinăm interpretarea noastră artistică, cunoștințele și aptitudinile noastre pentru a crea un look clasic, elegant sau modern și pentru a personaliza coafura și make-up-ul  pentru o zi atât de specială.

Coafor & frizerie
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.
Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Numele tau:

Adresa ta de email:

Numarul tau de telefon:

Definește frumusețea din jurul tău.
Dacă ești interesat de serviciile sau de cursurile noastre, lasă-ne datele tale de contact.