Extensii de păr

extensii de par

Extensia de păr  este practic un adaos de păr, care poate schimba lungimea sau volumul părului în doar câteva clipe. Extensiile de păr pot fi inserate în împletituri temporare, pot fi folosite pentru realizarea unor cocuri de mireasa, dar și  pentru realizarea unor coafuri deosebite.

Extensiile se pot aplica pe un păr care are cel puțin 6 cm lungime.

Nu se recomandă aplicarea extensiilor în cazul problemelor cu scalpul, a căderii părului, în cazul în care se urmează tratamente hormonale sau cu citostatice sau în cazul unor alergii la una dintre substanțele folosite (ca de exemplu cheratina). Aplicarea extensiilor nu se recomandă nici femeilor însărcinate.

 

EXTENSII TAPE-ON

Ultima inovație în materie de extensii de păr sunt extensiile cu bandă, aplicate tip sandwich. Este cea mai bună alternativă dintre toate tipurile de extensii de păr. Aplicarea lor durează 30 de minute și nu deteriorează părul natural absolut deloc. Extensiile cu bandă se folosesc  între 2-4 luni, în funcție de creșterea naturală a părului, după care se dau jos și se reaplică la baza firului de păr. Metoda de aplicare este simplă și confortabilă pentru client.
Structura polimerului din compoziția benzii ce ține părul este compusă dintr-un polimer medical, astfel încât nu deteriorează părul natural prins între extensii.  Aplicarea lor este imposibil să dăuneze părului sau să cauzeze ruperea firelor de păr natural. Benzile nu sunt vizibile în comparație cu extensiile pe microring sau keratină, fiind foarte rezistente la întreținere și coafat.

poza 2

EXTENSII DE PĂR CU MICRORING

Extensiile cu microring se aplică la rece, cu ajutorul unui clește special, nederiorându-se astfel părul natural. După 3 luni, atunci când părul crește, extensiile trebuie date jos, deoarece încep să devină vizibile. Extensiile pe microring pot fi reparate și refolosite, nefiind necesară achiziționarea altor extensii.

                    poza am

Întreținerea extensiilor de păr

  • extensiile trebuie spălate, uscate și coafate cu multă prudență, la temperaturile indicate;
  • părul se piaptănă începând de la ceafă, cu ajutorul unei perii din păr natural, cu peri rari;
  • părul se piaptănă când este uscat sau semi-uscat, nu atunci când este ud, deoarece există riscul de a smulge extensiile;
  • vopsirea extensiilor se recomandă a fi făcută la un salon de înfrumusețare, preferabil cu o vopsea fără amoniac;
  • la baza extensiilor nu se pulverizează fixativ sau orice alt produs pe bază de silicon, pentru a nu deteriora legătura extensiilor;
  • în timpul somnului este recomandat ca părul să fie legat într-o eșarfă;
  • pentru a asigura sănătatea părului natural, dar și a pielii capului, se folosesc produse hidratante și nutritive;
  • se recomandă vopsirea rădăcinilor în aceeași culoare ca cea a părului, atunci când acestea încep să-si facă apariția;

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *