Extensii de păr natural

Aplicăm extensii cu bandă adezivă, extensii keratină, extensii microring, extensii clip-on, extensii cusute, la cele mai bune prețuri!

EXTENSII TAPE-ON

Ultima inovație în materie de extensii de păr sunt extensiile cu bandă, aplicate tip sandwich. Este cea mai bună alternativă dintre toate tipurile de extensii de păr. Aplicarea lor durează 30 de minute și nu deteriorează părul natural absolut deloc. Extensiile cu bandă se folosesc  între 2-4 luni, în funcție de creșterea naturală a părului, după care se dau jos și se reaplică la baza firului de păr.

extensii de par 1

EXTENSII DE PĂR CU MICRORING

Extensiile cu microring sunt extensii semipermanente, cu prindere prin fixarea inelușelor pe șuvița de păr. Acestea rămân fixate în păr între 3-4 luni, după care acestea trebuie îndepărtate, deoarece încep să devină vizibile. Extensiile pe microring pot fi reparate și refolosite, nefiind necesară achiziționarea altor extensii.

EXTENSII DE PĂR CU KERATINĂ

Extensiile cu keratină sunt extensii permanente, cu lipire la cald, keratina de la capătul șuviței fiind naturală, pură, nutritivă, cu rol de a hrăni intensiv firul de păr gazdă. Acestea rezistă până la 6 luni de la aplicare și sunt refolosibile.

extensii de par 2

EXTENSII DE PĂR CUSUTE

Extensiile de păr cusute reprezintă cea mai naturală metodă de aplicare a extensiilor, deoarece nu implică folosirea produselor chimice sau manevrarea termică. Extensiile de păr cusute oferă un volum mai amplu decât alte tipuri de extensii.

Singura condiție pentru aplicarea lor este ca părul natural să nu fie mai scurt de lungimea umerilor, astfel încât să fie posibilă realizarea împletiturilor speciale, pentru ca extensiile să nu devină vizibile.

Extensii de păr natural
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.
Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Numele tau:

Adresa ta de email:

Numarul tau de telefon:

Definește frumusețea din jurul tău.
Dacă ești interesat de serviciile sau de cursurile noastre, lasă-ne datele tale de contact.