Despre noi

Academia de înfrumusețare Alice Kohan  este un proiect de suflet, născut din dragoste și pasiune pentru domeniul esteticii.

Pentru oaspeții salonului nostru din inima capitalei am creat o oază de liniște și relaxare, un loc în care să revină pentru a se încărca cu energie pozitivă, dar și pentru a-și regăsi armonia dintre trup și suflet. Am pregătit servicii și pachete diversificate, rămânând însă deschiși și pentru oferte personalizate, astfel încât să putem satisface toate dorințele și exigențele.

În ceea ce privește școala de beauty, ne-am propus să facem o altfel de școală, o “școală cu suflet”, o școală în care să fim alături de fiecare student al nostru încă  din prima zi în care ne trece pragul. Misiunea și menirea noastră este să ne susținem studenții pe tot parcursul procesului de învățare, pentru a-i ajuta să pună bazele unei cariere de succes în domeniul ales, dar și să-i sprijinim în căutarea unui loc de muncă.

În cadrul academiei noastre, motto-ul este simplu: “Calitate, nu cantitate!” Ne dorim studenți care să se mândrească cu noi și cu care să ne mândrim și noi la rândul nostru.

Dacă îți dorești o carieră în domeniu, dacă ești pasionat de domeniul înfrumusețării și dacă te regăsești în misiunea academiei noastre, te așteptăm să ne cunoști! Organizăm cursuri atât în București, cât și în celelalte orașe ale țării.

Îți oferim două săptămăni de cursuri gratuite, astfel încât, dacă nu suntem ceea ce cauți sau dacă simți că nu ai făcut alegerea potrivită în ceea ce privește domeniul ales, să poți renunța fără niciun cost!