Despre noi

Academia de Înfrumusețare Alice Kohan  este un proiect de suflet, născut din dragoste și pasiune pentru domeniul esteticii.

Pentru oaspeții clinicii noastre din inima capitalei am creat o oază de liniște și relaxare, un loc în care să revină pentru a se încărca cu energie pozitivă, dar și pentru a-și regăsi armonia dintre trup și suflet.

Centrul nostru de înfrumusețare oferă o paletă variată de servicii, tratamente și tehnologii de ultimă generație, astfel încât clienții noștri să se poată bucura de cele mai noi, eficiente și performante produse și echipamente din lumea internațională a frumuseții.

Beneficiind de o echipă de profesioniști ce oferă excelență în servicii de frumusețe și întreținere corporală, precum şi de o dotare de excepţie, centrul nostru vă oferă următoarea gamă de servicii:

  • cosmetică;
  • tratamente de medicină estetică, realizate cu laser medical (regenerare și rejuvenare facială; diverse tratamente anti-age, de fotobiostimulare facială, dermatite, acnee, de refacere a țesuturilor, de estompare a ridurilor si de tonifiere a pielii, etc.)
  • dermopigmentare (micropigmentare și microblading);
  • make-up profesional;
  • epilare definitivă cu laser medical;
  • microchirurgie vasculară: tratarea unor afecțiuni ca venectaziile și telangiectaziile (cuperoza), cu laser chirurgical;
  • remodelare corporală; masaj și împachetări corporale;
  • tratamente prin terapie fotodinamică, realizate cu laserul terapeutic (contracții sau leziuni musculare, artroze, tendonite, dureri de cap sau ale gâtului, nevralgii, mialgii, dureri de spate – acute sau cronice, edem, entorsă, hernie de disc, herpes zoster, etc.);
  • tratamente laser pentru îndepărtare: negi, papiloame, syringoma, xanthelasma, keratoze, chist, pete pigmentare, etc.;
  • servicii de coafură și manichiură-pedichiură.

Vă propunem, aşadar, o călătorie printr-un tărâm minunat: acolo unde eleganţa şi frumuseţea întâlneşte tehnologia revoluţionară. Vă invităm la Academia de Înfrumusețare Alice Kohan!

 

În ceea ce privește școala de beauty, ne-am propus să facem o altfel de școală, o „școală cu suflet”, o școală în care să fim alături de fiecare student al nostru încă  din prima zi în care ne trece pragul. Misiunea și menirea noastră este să ne susținem studenții pe tot parcursul procesului de învățare, pentru a-i ajuta să pună bazele unei cariere de succes în domeniul ales, dar și să-i sprijinim în căutarea unui loc de muncă.

În cadrul academiei noastre, motto-ul este simplu: „Calitate, nu cantitate!” Ne dorim studenți care să se mândrească cu noi și cu care să ne mândrim și noi la rândul nostru.

Dacă îți dorești o carieră în domeniu, dacă ești pasionat de domeniul înfrumusețării și dacă te regăsești în misiunea Academiei noastre, te așteptăm să ne cunoști! Organizăm cursuri atât în București, cât și în alte orașe din țară.