Despre noi

Academia de Înfrumusețare Alice Kohan  este un proiect de suflet, născut din dragoste și pasiune pentru domeniul esteticii.

Pentru oaspeții salonului nostru din inima capitalei am creat o oază de liniște și relaxare, un loc în care să revină pentru a se încărca cu energie pozitivă, dar și pentru a-și regăsi armonia dintre trup și suflet.

Centrul nostru de înfrumusețare oferă o paletă variată de servicii, tratamente și tehnologii de ultimă generație, astfel încât clienții noștri să se poată bucura de cele mai noi, eficiente și performante produse și echipamente din lumea internațională a frumuseții.

Beneficiind de o echipă de profesioniști ce oferă excelență în servicii de frumusețe și întreținere corporală, precum şi de o dotare de excepţie, centrul nostru vă oferă următoarea gamă de servicii: cosmetică; coafură; frizerie; manichiură-pedichiură; dermopigmentare; make-up profesional; remodelare corporală; masaj și împachetări corporale; epilare definitivă cu laser medical; tratarea unor afecțiuni ca venectaziile, cuperoza, acneea, etc. cu laser medical; rejuvenare facială non-invazivă, cu ajutorul uneor echipamente medicale de ultimă generație (laser medical, RMD Structural Remodelling System, oxigen hiperbaric), etc.

`        Am pregătit servicii și pachete diversificate, rămânând însă deschiși și pentru oferte personalizate, astfel încât să putem satisface toate dorințele și exigențele.

Ca echipamente de ultimă generație, prin care ne diferențiem de alte centre de estetică și remodelare corporală, putem enumera:

  • laser medical de epilare definitivă;
  • laser medical pentru tratarea cuperozei și a venectaziilor;
  • laser medical pentru rejuvenare facială;
  • laser medical pentru tratarea acneei;
  • echipament RMD –Structural Remodelling System –ce înglobează tehnologie medicală estetică inovatoare de ultimă generație, unică pe piața din România, fiind cel mai avansat aparat de regenerare celulară de la ora actuală de pe piața internațională; primul echipament care funcționează prin combinarea sinergiilor a cinci tehnologii dovedite științific, prin rezultate remarcabile; este un aparat non-invaziv prin care se reduc considerabil ridurile, pentru obținerea unui aspect facial întinerit; rezultatele obținute sunt dovedite pe o bază de date de clasă mondială, în urma testelor realizate obținându-se îmbunătățirea aspectului tenului, subiecții întinerind cu până la 11 ani;
  • echipament de remodelare corporală Lumicell Wave 6, câștigător a numeroase premii, într-o piață extrem de exigentă cum este cea din America; este un dispozitiv non-invaziv, cu rezultate uimitoare în remodelarea corporală și în tratarea celulitei (acest aparat se găsește în cele mai renumite spa-uri din lume);

Vă propunem, aşadar, o călătorie printr-un tărâm minunat: acolo unde eleganţa şi frumuseţea întâlneşte tehnologia revoluţionară. Vă invităm la Academia de Înfrumusețare Alice Kohan!

În ceea ce privește școala de beauty, ne-am propus să facem o altfel de școală, o „școală cu suflet”, o școală în care să fim alături de fiecare student al nostru încă  din prima zi în care ne trece pragul. Misiunea și menirea noastră este să ne susținem studenții pe tot parcursul procesului de învățare, pentru a-i ajuta să pună bazele unei cariere de succes în domeniul ales, dar și să-i sprijinim în căutarea unui loc de muncă.

În cadrul academiei noastre, motto-ul este simplu: „Calitate, nu cantitate!” Ne dorim studenți care să se mândrească cu noi și cu care să ne mândrim și noi la rândul nostru.

Dacă îți dorești o carieră în domeniu, dacă ești pasionat de domeniul înfrumusețării și dacă te regăsești în misiunea academiei noastre, te așteptăm să ne cunoști! Organizăm cursuri atât în București, cât și în alte orașe din țară.