Curs Coafor Stilist

  • Pret: 4000 RON

  • Curs Coafor Stilist

    Nivel calificare 4

    Cod N.C. 5141.3.2.

  • Absolvent 12 clase, cu sau fără diplomă de Bac

  • Curs recunoscut Național și Internațional (ANC)

Cursul de COAFOR STILIST este un curs complex, în momentul actual fiind unul dintre puținele cursuri de  calificare de nivel IV de pe piață.

Este un curs la care vei învăța atât secrete ale coafării părului, cât și aplicarea diferitelor tipuri de extensii de păr, realizarea de împletituri diverse, colorimetrie, tunsori potrivite fiecărui tip de fizionomie, tratamente pentru păr, etc. Vei învăța, de asemenea, cum să devii managerul unui centru de înfrumusețare, dar vei avea și un modul de machiaj, pentru a-ți completa sfera cunoștințelor în domeniul înfumusețării și  pentru a deveni un profesionist desăvârșit.

La cursurile de COAFOR STILIST organizate în cadrul Academiei de Înfrumusețare Alice Kohan, vei folosi doar produse profesionale de top, marca L’oreal, Kerastase, Wella Professional.

Vei avea șansa de a participa și practica, alături de trainerii noștri, la evenimente diverse, începând cu shooting-uri și prezentări de modă și continuând cu realizarea coafurilor și machiajelor pentru emisiuni TV, videoclipuri, spoturi publicitare, etc.

Venim în sprijinul tău prin crearea posibilității de a alege un program flexibil, adaptat nevoilor și posibilităților tale. Contactează-ne și vom găsi împreună varianta de program care te avantajează!

Academia noastră îți oferă posibilitatea de a face practică în salonul nostru din centrul Capitalei, astfel încât vei avea șansa de a te forma și dezvolta alături de o echipă profesionistă de top.

Vom fi alături de cei mai buni dintre cursanții noștri, astfel încât, la finalizarea cursurilor, vom intermedia pentru aceștia obținerea unui loc de muncă!

 

Curs Coafor Stilist
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.
Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Numele tau:

Adresa ta de email:

Numarul tau de telefon:

Definește frumusețea din jurul tău.
Dacă ești interesat de serviciile sau de cursurile noastre, lasă-ne datele tale de contact.